Olimpia Splendid još je 1998. godine patentirala klima uređaje bez vanjske jedinice te time stvorila liniju proizvoda koja na vrlo jednostavan i estetski prihvatljiv način rješava problem nemogućnosti instalacije standardne ili mobilne klime.

Na vanjskom zidu objekta tada se nalaze samo dvije rupe s rešetkama. Vanjske rešetke, posebno dizajnirane od strane Olimpia Splendid, maksimiziraju izmjenu zraka i osiguravaju najveći koeficijent izmjene topline i dugotrajnosti. Rešetke su također bez mehaničkih i električnih komponenti čime se rizik od kvara smanjuje na nulu.

Unico serija nudi brojne izvedbe klima uređaja različite snage, sustava filtracije, režima rada i dizajna. Upravo se s tom velikom ponudom pouzdano plasiraju na tržište i nude pametna rješenja za razne situacije i potrebe.

 

Funkcionalnosti Unico serije

Unico serija donosi mnogo inovacija i unaprijeđenja u odnosu na prijašnje modele i konkurenciju. Različiti modeli dolaze s različitim funkcionalnostima, a detaljnije opise možete provjeriti na stranicama samih proizvoda. Ovdje ćemo ih navesti i ukratko opisati.

 

 

 

Napredna kontrola

Kao pripadnik moderne generacije klima uređaja, Unico linija (osim modela Unico Twin, Easy i Boiler) nudi mogućnost dodatne napredne kontrole putem ugradnje WiFi sučelja i instalacije bežičnog zidnog upravljača.

 

Kit UNICO WiFi 

 

 

 

 

Bežični UNICO zidni upravljač

 

 

 

Dodatna oprema

 

 

 

Unico klima uređaji