Brand klima uređaja Qzen već se niz godina nalazi na hrvatskom tržištu i čvrsto se pozicionirao na vrlo bitnoj "Best Value" poziciji. Velik broj poklonika nije osigurao uspjeh samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, a Qzen brand se polako, ali sigurno širi na ostatak europskog tržišta. Kao priznati brand, poznat po kvaliteti i konkurentskim cijenama, trenutno se nalazi na sljedećim tržištima: Hrvatska, Češka, Slovačka, Austrija, Mađarska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Kosovo.

 

Qzen klima uređaji prepoznati su kao "zlatna sredina" energetske učinkovitosti, kvalitete, dizajna i cijene. Na tržištu zasićenom klima uređajima gdje se velik dio cijene uređaja u biti nalazi u samom imenu branda, nastala je potražnja za cjenovno prihvatljivijim uređajima koji svoju nižu cijenu ne opravdavaju manjkom kvalitete. Misija Qzen branda je da svojim jednostavnim dizajnom, kvalitetom, inovacijama te praćenjem trendova i potreba tržišta osigura pristupačan klima uređaj za sve

Kako bi pratili potrebe, Qzen ispituje tržište i pronalazi opcije koje zadovoljavaju kupce, što se najbolje može prikazati kroz Qzen "smart" klima uređaje s podrškom za WiFi modul. Također, konstantno rade na što manjem utjecaju svojih uređaja na okoliš te su predani očuvanju prirodnih resursa kako bi se proizvodili što više eco-friendly uređaji. Qzen nudi idealnu kombinaciju udobnosti, kvalitete i učinkovitosti, pa bez obzira trebate li rješenje za manju spavaću sobu ili veliki dnevni boravak, Qzen će imati rješenje za vas.

 

 

Start Inverter Plus

U našoj ponudi možete pronaći ove odlične klima uređaje koji se svojim omjerom cijene i performansi predstavljaju kao idealno rješenje za stambenu klimatizaciju. Koriste najnoviji rashladni medij R32 i nude brojne tehnologije koje će vaše iskustvo korištenja dodatno olakšati i automatizirati. Svojim elegantnim dizajnom lako će se uklopiti u vaš interijer, a tihim radom neprimjetno osigurati baš savršenu klimatizaciju.