Dizajn i montaža

Technotherm električni konvektor CVS odlikuje se iznimno tankim profilom od samo 85 mm. Kućište je napravljeno od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete te jamči dugotrajnost i sprječava hrđenje.technotherm električni konvektor CVS

Nudi mogućnost ugradnje na zid ili na pod uz opcionalne nogice (nogice nisu uključene u isporuku), te se pušta u rad po principu Plug In & Go, sve bez dodatnih troškova montaže. Uz to nema potrebe za dodatnim održavanjem uređaja, što ovaj proizvod čini još pouzdanijom i isplativijom investicijom.

Električni konvektor dolazi s odgovarajućim utikačem i kabelom duljine 0,75 m, te se priključuje na standardnu električnu utičnicu.

 

Rad i upravljanje

Ovaj proizvod prije sve odlikuju dokazana njemačka kvaliteta i ušteda energije. Upravo zato Technotherm električni konvektor CVS nudi brzo i pouzdano zagrijavanje te iznimno lako upravljanje.technotherm električnikonvektor cvs

Željenu sobnu temperaturu regulirate termoregulatorom ugrađenim u sam uređaj, a u tu svrhu gumb regulatora možete postaviti na 6 različitih razina od razine 1 (5 °C, protiv smrzavanja) do razine 6 (približno 30 °C).

Neke od vrlo korisnih funkcija su zaštita od pregrijavanja uz koju se možete opustiti i uživati u toplini svog doma te funkcija zaštite od smrzavanja koja vam omogućuje da bezbrižno na nekoliko sati ili dana napustite svoj dom bez straha od smrzavanja.

Ovaj konvektor predstavlja se kao rješenje je za svaku sobu, bilo u stambenom ili komercijalnom sektoru, kući za odmor, uredu itd.  

 

Pronađite svoj model

Technotherm električni konvektor CVS

Na izbor vam nudimo nekoliko modela različite snage među koji ćete zasigurno pronaći idealan za vaš dom i potrebu. Našu kompletnu ponudu CVS jedinica možete pronaći ovdje.

Možete i direktno kliknuti na željeni model niže:

   
   
 

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077