Klima uređaji japanskog proizvođača Toshiba su svjetski lideri u učinkovitosti te odličnim performansama uređaja za komercijalnu upotrebu u domovima i zgradama. Njihovi stalno nagrađivani sustavi za klimatizaciju su dizajnirani da održavaju udobno i visoko produktivno okruženje za urede, trgovine, hotele, bolnice, fakultete itd.

Predanost ovog giganta zaštiti okoliša pokazuje i činjenica da je ova tvrtka postala prvi dobavljač klima uređaja u Velikoj Britaniji certificiran kao ugljik neutralan. Toshiba jednako vodi računa o smanjenju utjecaja rashladnih sredstava na okoliš i razvijanju tehnologija za otkrivanje i upravljanje curenjima tih sredstava iz radnih jedinica. Toshibin nagrađivani total sustav za zaštitu i upravljanje rashladnim sredstvom koriste vodeći lanci hotela kako bi osigurali najbolju kvalitetu gostima i osoblju. Upravo je zahvaljujući ovom sustavu Toshibin klima uređaj bio proizvod  2015. godine u Velikoj Britaniji.

Toshiba klima uređaji

''Naša predanost svjetskoj klasi učinkovitosti i vodećoj kvaliteti znači da stvaramo vrhunsku tehnologiju kako bismo pronašli najnaprednija rješenja za cijeli svijet.'' - kažu iz Toshibe.

     Ovaj proizvođač nudi idealnu kombinaciju udobnosti i ekološki superiornih proizvoda za stambene i komercijalne primjene. Svi klima uređaji imaju trogodišnje jamstvo, a ključ učinkovitosti leži u dvostrukom rotacijskom kompresoru koji uz minimalne vibracije osigurava dulji životni vijek te poboljšanu učinkovitost.

     Toshibini inverterski klima uređaji mogu se pohvaliti sa  60% nižim utroškom električne energije u usporedbi s konvencionalnim Fix-Speed uređajima kod kojih vanjska jedinica u svakom trenutku radi pod jednakim opterećenjem.

     Toshiba Air Conditioning je dinamična i inovativna tvrtka, posvećena pružanju najinovativnijih, najpouzdanijih i najučinkovitijih tehnologija koje su podržane najvišom razinom usluge i tehničke podrške.

- dodatne informacije možete pronaći na stranicama uvoznika...

- download informacijskih listova, energetskih certifikata i ostale prateće dokumentacije moguć je na službenoj stanici proizvođača...

Asortiman obuhvaća:

 

Seiya Inverter

     Uređaj lijepog dizajna koji će se uklopiti u svaki interijer. Odlikuje ga tihi rad te spada među klima uređaje najmanje štete za okoliš. Ovi modeli su dostupni u jačini od 2,0 kW do 6,5 kW te imaju high power režim što znači da hlade ili zagrijavaju prostoriju u najkraćem mogućem roku. Filtar za prašinu ovog uređaja prekriva cijeli izmjenjivač topline te se lako može izvaditi i oprati toplom vodom.

- više informacija...

 

Shorai Edge Inverter

     Uljepšajte svoj životni prostor novim i modernim dizajnom. Sa svojim jasnim linijama, mat završnom obradom i nevidljivim prethodnim rezovima za cijevi, novi uređaj SHORAI Edge savršeno se uklapa u svaki tip interijera.

- više informacija...

 

Suzumi Plus R32

     Spada u sami vrh srednje klase klima uređaja upravo zbog radne tvari R32. Ovaj model ima standardni IC daljinski upravljač koji se opcionalno može povezati žicom s unutarnjom jedinicom. Opcija je daljinski upravljač koji uključuje timer i funkciju zaštite protiv smrzavanja ako temperatura u prostoriji padne ispod 8 Celzijevih stupnjeva. Energetski razred mu je A++ te ima oznaku Eco režima, tj. režima maksimalne uštede električne energije. Ima katehinski filtar što znači da koristi tvari iz prirode kako bi pročistio zrak, a ti antioksidansi su itekako djelotvorni protiv bakterija i virusa.

- više informacija...

 

Shorai Premium

     Model predstavlja kombinaciju vrhunskih modela klima uređaja Suzumi i Daisekai. Ova zidna jedinica opremljena je s plazma sustavom filtara za zrak, te upravljačkim komponentama više klase. Visoka energetska učinkovitost razreda A++, napredni filterski sustav i 3D Airflow upravljanje lamelama samo neki od brojnih karakteristika ovog primamljivog modela.

- više informacija...

 

Super Daiseikai 9

     Ovo je premium razred klima uređaja, od učinkovitosti do brige o kvaliteti zraka sve je dizajnirano vrhunski. Super ionizator zraka je sustav koji predaje negativne ione koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka čime pozitivno utječu na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Može se pohvaliti plasma filtrom koji garantira filtriranje najsitnijih čestica budući da su njegove elektrostatske ćelije u stanju ukloniti do 99% svih štetnih tvari. Također, ima funkciju održavanja stalne temperature od 8 Celzijevih stupnjeva zimi kako ne bi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi. Energetskog je razreda A+++ pa ga s pravom zovu Toshibinom perjanicom.

- više informacija...

 

Parapetne jedinice

     Idealne za grijanje prostorija. Efekt podnog grijanja dobiva se zahvaljujući ispuhu toplog zraka s donje strane jedinice. Parapetni modeli imaju antialergijski filtar te funkciju „Quiet“ čijom se aktivacijom unutarnja jedinica prebacuje na nisku brzinu ventilatora i smanjuje razinu buke na minimum.

- više informacija...

 

U ponudi su još podstropne jedinice, multi inverteri te kazetne jedinice.

 

 

Super Daiseikai 9...

   
 

 

 

Shorai Premium...

 
 
 

 

 

Shorai Edge...

 
 
 
 

 

 

Suzumi Plus R32...

 
 
 

 

 

Seiya...

 
 
 

 

 

Parapetne jedinice...

 
 

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077