Klima uređaji japanskog proizvođača Toshiba su svjetski lideri u učinkovitosti te odličnim performansama uređaja za komercijalnu upotrebu u domovima i zgradama. Njihovi stalno nagrađivani sustavi za klimatizaciju su dizajnirani da održavaju udobno i visoko produktivno okruženje za urede, trgovine, hotele, bolnice, fakultete itd.

Predanost ovog giganta zaštiti okoliša pokazuje i činjenica da je ova tvrtka postala prvi dobavljač klima uređaja u Velikoj Britaniji certificiran kao ugljik neutralan. Toshiba jednako vodi računa o smanjenju utjecaja rashladnih sredstava na okoliš i razvijanju tehnologija za otkrivanje i upravljanje curenjima tih sredstava iz radnih jedinica. Toshibin nagrađivani total sustav za zaštitu i upravljanje rashladnim sredstvom koriste vodeći lanci hotela kako bi osigurali najbolju kvalitetu gostima i osoblju. Upravo je zahvaljujući ovom sustavu Toshibin klima uređaj bio proizvod  2015. godine u Velikoj Britaniji.

Toshiba klima uređaji

''Naša predanost svjetskoj klasi učinkovitosti i vodećoj kvaliteti znači da stvaramo vrhunsku tehnologiju kako bismo pronašli najnaprednija rješenja za cijeli svijet.'' - kažu iz Toshibe.

     Ovaj proizvođač nudi idealnu kombinaciju udobnosti i ekološki superiornih proizvoda za stambene i komercijalne primjene. Svi klima uređaji imaju trogodišnje jamstvo, a ključ učinkovitosti leži u dvostrukom rotacijskom kompresoru koji uz minimalne vibracije osigurava dulji životni vijek te poboljšanu učinkovitost.

     Toshibini inverterski klima uređaji mogu se pohvaliti sa  60% nižim utroškom električne energije u usporedbi s konvencionalnim Fix-Speed uređajima kod kojih vanjska jedinica u svakom trenutku radi pod jednakim opterećenjem.

     Toshiba Air Conditioning je dinamična i inovativna tvrtka, posvećena pružanju najinovativnijih, najpouzdanijih i najučinkovitijih tehnologija koje su podržane najvišom razinom usluge i tehničke podrške.

- dodatne informacije možete pronaći na stranicama uvoznika...

- download informacijskih listova, energetskih certifikata i ostale prateće dokumentacije moguć je na službenoj stanici proizvođača...

Asortiman obuhvaća:

 

Seiya Inverter

     Uređaj lijepog dizajna koji će se uklopiti u svaki interijer. Odlikuje ga tihi rad te spada među klima uređaje najmanje štete za okoliš. Ovi modeli su dostupni u jačini od 2,0 kW do 6,5 kW te imaju high power režim što znači da hlade ili zagrijavaju prostoriju u najkraćem mogućem roku. Filtar za prašinu ovog uređaja prekriva cijeli izmjenjivač topline te se lako može izvaditi i oprati toplom vodom.

- više informacija...

 

Suzumi Plus R32

     Spada u sami vrh srednje klase klima uređaja upravo zbog radne tvari R32. Ovaj model ima standardni IC daljinski upravljač koji se opcionalno može povezati žicom s unutarnjom jedinicom. Opcija je daljinski upravljač koji uključuje timer i funkciju zaštite protiv smrzavanja ako temperatura u prostoriji padne ispod 8 Celzijevih stupnjeva. Energetski razred mu je A++ te ima oznaku Eco režima, tj. režima maksimalne uštede električne energije. Ima katehinski filtar što znači da koristi tvari iz prirode kako bi pročistio zrak, a ti antioksidansi su itekako djelotvorni protiv bakterija i virusa.

- više informacija...

 

Shorai Premium

     Model predstavlja kombinaciju vrhunskih modela klima uređaja Suzumi i Daisekai. Ova zidna jedinica opremljena je s plazma sustavom filtara za zrak, te upravljačkim komponentama više klase. Visoka energetska učinkovitost razreda A++, napredni filterski sustav i 3D Airflow upravljanje lamelama samo neki od brojnih karakteristika ovog primamljivog modela.

- više informacija...

 

Super Daiseikai 9

     Ovo je premium razred klima uređaja, od učinkovitosti do brige o kvaliteti zraka sve je dizajnirano vrhunski. Super ionizator zraka je sustav koji predaje negativne ione koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka čime pozitivno utječu na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu. Može se pohvaliti plasma filtrom koji garantira filtriranje najsitnijih čestica budući da su njegove elektrostatske ćelije u stanju ukloniti do 99% svih štetnih tvari. Također, ima funkciju održavanja stalne temperature od 8 Celzijevih stupnjeva zimi kako ne bi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi. Energetskog je razreda A+++ pa ga s pravom zovu Toshibinom perjanicom.

- više informacija...

 

Parapetne jedinice

     Idealne za grijanje prostorija. Efekt podnog grijanja dobiva se zahvaljujući ispuhu toplog zraka s donje strane jedinice. Parapetni modeli imaju antialergijski filtar te funkciju „Quiet“ čijom se aktivacijom unutarnja jedinica prebacuje na nisku brzinu ventilatora i smanjuje razinu buke na minimum.

- više informacija...

 

U ponudi su još podstropne jedinice, multi inverteri te kazetne jedinice.

 

 

Super Daiseikai 9...

   
 

 

 

Shorai Premium...

 
 
 

 

 

Suzumi Plus R32...

 
 
 

 

 

Seiya...

 
 
 

 

 

Parapetne jedinice...

 
 

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077