SEIYA je novi Single-Split klimatizacijski sustav pristupačnog početnog modela. Upotrebljava invertersku i kompresorsku tehnologiju tvrtke TOSHIBA s radnom tvari R32 te na taj način pruža učinkovito grijanje i hlađenje razreda A++ za cjelogodišnju udobnost. Sustav SEIYA osmišljen je kako bi svima pružio udobnost po povoljnoj cijeni. Sustav pruža sve korisne značajke kao što su funkcije tihog rada i WiFi kompatibilnost. Sustav SEIYA odlikuje se izvanrednim omjerom cijene i učinka. Nikada do sada nisu bile ostvarene tolike značajke klase Premium po početnoj cijeni, a sve to s učinom hlađenja  razreda A++. 

 

Seiya nebeski mir


Zvuk tišine
Toshiba neprestano radi na inovacijama kako bi ispunila sve zahtjeve korisnika za izvrsnom klimatizacijom.

Za maksimalnu udobnost i mir SEIYA smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba!

 

Priuštite si kvalitetu iz Japana


Dizajn i pouzdanost
Inovacija, učinkovitost, velika pouzdanost, ušteda energije, ekološki prihvatljivo... Ove uvjerljive vrijednosti u središtu su svih naših aktivnosti u tvrtki TOSHIBA. Već 50 godina TOSHIBA pruža svojim kupcima savršenu japansku kvalitetu s najduljim vijekom trajanja i ekološkom prihvatljivošću.

Inovativna inverterska tehnologija tvrtke TOSHIBA
Točna regulacija brzine okretaja održava željenu temperaturu prostorije konstantnom uz minimalnu buku pri radu i maksimalnu učinkovitost. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji tvrtke TOSHIBA SEIYA u svakom trenutku osigurava učin grijanja i hlađenja.

 

Neograničena udobnost


Jedinstvena funkcija za redukciju buke
Zahvaljujući jedinstvenom načinu rada Silent uređaja SEIYA korisnici mogu smanjiti razinu buke vanjske jedinice kako bi spriječili ometanje noćnog mira susjeda. SILENT može smanjiti razinu zvučnog tlaka vanjske jedinice pritiskom na gumb,a s opcionalnim upravljanjem s pomoću aplikacije čak do 4 dB(A). To rezultira minimalnom bukom uz neznatno smanjeni učin hlađenja i grijanja.

Tihi režim rada - za opuštajuće spavanje
Tko aktivira QUIET, pritiskom na gumb dobiva unutarnju jedinicu čiji je rad za 3 dB(A) tiši. Prijevod riječi SEIYA znači „tiha noć”.

 

Učinite svoj klima uređaj pametnim


Više mogućnosti za udobnost - kod kuće ili na putu
Za individualnu udobnost pri savršenoj temperaturi, za cijelu obitelj, 24 sata na dan na bilo kojem mjestu. Vaš pametni telefon postaje intuitivni daljinski upravljač s pomoću kojeg možete upravljati na potpuno jednostavan način dok ste na putu. Prilagodite udobnost svojem životu! Upotrebljavajte aplikaciju kako biste jednostavno i brzo provjerili trenutačni status i prilagodili zonu udobnosti bez obzira na to gdje se nalazite.

 

Bolja klimatizacijska rješenja za bolji svijet


U tvrtki TOSHIBA uvijek oblikujemo naše projekte i ciljeve za bolju budućnost. Uz neprestanu tehnološku revoluciju našeg svijeta, stajališta se danas mijenjaju više nego ikad. Ne samo da se slijedimo i prilagođavamo se novim otkrićima, već ih i potičemo. Stoga se u klima uređajima nove generacije tvrtke TOSHIBA primjenjuje radna tvar R32 niskog potencijala globalnog zatopljenja.

Više zdravog svježeg zraka
Uređaj SEIYA opremljen je izmjenjivačem topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

 

Seiya...

 
 
 

 

 

←  povratak

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077