Shorai Premium je novi Single-Split klimatizacijski sustav iz gornje srednje klase. Upotrebljava invertersku i kompresorsku tehnologiju tvrtke TOSHIBA s radnom tvari R32 te na taj način pruža učinkovito grijanje i hlađenje razreda A++ za cjelogodišnju udobnost. Komforna zidna jedinica gornje srednje klase s plazma sustavom filtara za zrak i upravljačkim komponentama više klase.

 

Shorai Premium - Mir je luksuz


Jedinstvena funkcija za redukciju razine buke
Zahvaljujući jedinstvenom načinu rada Silent uređaja Shorai Premium korisnici mogu smanjiti razinu buke vanjske jedinice kako bi spriječili ometanje noćnog mira susjeda. Pritiskom na gumb SILENT može smanjiti razinu zvučnog tlaka vanjske jedinice za 3 do 4 dB(A). Time se postiže minimalna buka pri neznatno smanjenom učinu hlađenja i grijanja.

Udobnost za svaki dan
Shorai Premium osmišljen je kako bi vam pružio najveću moguću udobnost. Sustav pruža ekskluzivne značajke kao što je 3D-Airflow ili plazma filtar za zrak s ionizatorom.

Priuštite si udobnost razreda A++
Udobnost za svaki dan Shorai Premium osmišljen je kako bi vam pružio najveću moguću udobnost. Sustav pruža ekskluzivne značajke kao što je 3D-Airflow ili plazma filtar za zrak s ionizatorom. Sustav Shorai Premium pruža optimalan omjer potrošnje električne energije i pruženog učina hlađenja i grijanja. To potvrđuju razredi A+ do A++. Uređaji također pružaju optimalnu udobnost pri posebno niskoj potrošnji energije.

Zvuk tišine
Toshiba neprestano radi na inovacijama kako bi ispunila sve zahtjeve korisnika za izvrsnom klimatizacijom. Za maksimalnu udobnost i mir Shorai Premium smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba.

 

Neograničena udobnost


Plazma filtar
Plazma filtar s ionizatorom apsorbira i neutralizira čestice veličine fine prašine, peludi, spora plijesni i virusa, veličine manje od 0,01 μm! Uz to ioni srebra imaju snažan antibakterijski učinak. Plazma filtar tvrtke TOSHIBA je dvostupanjski električni pročišćivač zraka. Znatno je učinkovitiji od filtra za prašinu. Najmanje čestice nabijaju se elektrostatičkim nabojem i lijepe se za filtar. Na taj način uklanja 99 % svih štetnih tvari.

3D-Airflow*
• neovisne istrujne lamele
• 6 obrazaca istrujavanja zraka jamče najveću udobnost
• vrlo jednostavno pronađite odgovarajuće mjesto za ugradnju unutarnje jedinice.
* od veličine 18

 

Priuštite si kvalitetu iz Japana


Dizajn i preciznost
Inovacija, učinkovitost, velika pouzdanost, ušteda energije, ekološki prihvatljivo... Ove uvjerljive vrijednosti u središtu su svih naših aktivnosti u tvrtki TOSHIBA. Već 50 godina TOSHIBA pruža svojim kupcima savršenu japansku kvalitetu s najduljim vijekom trajanja i ekološkom prihvatljivošću.

Inovativna inverterska tehnologija tvrtke TOSHIBA
Točna regulacija brzine okretaja održava željenu temperaturu prostorije konstantnom uz minimalnu buku pri radu i maksimalnu učinkovitost. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji tvrtke TOSHIBA Shorai Premium u svakom trenutku osigurava učin grijanja i hlađenja.

 

Učinite svoj klima uređaj pametnim


Više mogućnosti za udobnost - kod kuće ili na putu
Za individualnu udobnost pri savršenoj temperaturi, za cijelu obitelj, 24 sata na dan na bilo kojem mjestu. Vaš pametni telefon postaje intuitivni daljinski upravljač s pomoću kojeg možete upravljati na potpuno jednostavan način dok ste na putu. Prilagodite udobnost svojem životu!

Zahvaljujući aplikaciji TOSHIBA Home AC Control imate udobnost na dlanu. Jednostavna upotreba na pametnom telefonu ili tabletu sa sustavom iOS ili Android, kod kuće ili na putu.

 

Bolja klimatizacijska rješenja za bolji svijet


U tvrtki TOSHIBA uvijek oblikujemo naše projekte i ciljeve za bolju budućnost. Uz neprestanu tehnološku revoluciju našeg svijeta, stajališta se danas mijenjaju više nego ikad. Ne samo da se slijedimo i prilagođavamo se novim otkrićima, već ih i potičemo. Stoga se u klima uređajima nove generacije tvrtke TOSHIBA primjenjuje radna tvar R32 niskog potencijala globalnog zatopljenja.

Više zdravog svježeg zraka
Uređaj Shorai Premium opremljen je izmjenjivačem topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

Odleđivanje po potrebi
Mogućnost odleđivanja po potrebi dopušta upotrebu uređaja čak i u ekstremnim vanjskim uvjetima. Zaleđenost se može ukloniti samo jednim pritiskom na gumb.

 

Shorai Premium...

 
 
 

 

 

←  povratak

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077