Daiseikai 9 spaja dobar dizajn s komforom i učinkovitošću na visokoj razini. Savršene karakteristike za vanjsku i unutarnju jedinicu u kombinaciji s vječno modernim dizajnom, visokokvalitetnim filtrom za zrak, raspodjelom zraka u 3 dimenzije te korisničkim značajkama koje ispunjavaju sve želje.

Hlađenje i grijanje s najvišim raspoloživim ocjenama učinkovitosti, u kombinaciji s izuzetnim SEER-om do 10.50 i SCOP-om do 5.20, što znači da znate da dobivate u performansama najbolju klimu u klasi tijekom cijele godine.

Daiseikai 9 nudi izvanredne performanse u svim klimatskim i svim vremenskim uvjetima.

Toshiba Inverter, u kombinaciji s  tehnologijom Toshiba dvostruko-rotacijskog kompresora, povećava uštedu energije, a Daiseikai 9 nudi najveći raspoloživi raspon rada.

 

Učinite pozitivan utjecaj na okoliš


Okoliš nam je osobito važan, a svi znamo da je globalno zatopljenje činjenica. Čak i ako upotrebljavaju samo mali udio, radne tvari definitivno pridonose tim pojavama. Mjerna jedinica za to je GWP (potencijal globalnog zatopljenja). R32 s vrijednosti od 675 definitivno je u prednosti ispred R410A s GWP vrijednosti u visini od 2088. Osim toga, R32 je energetski učinkovitiji i ima puno bolju sposobnost prijenosa topline od R410A, što znači da klimatizacijski uređaj može isporučiti do 60 % više učina s istim kapacitetom punjenja.

Korištenjem R32, koji je zahvaljujući niskom potencijalu globalnog zagrijavanja postavljen kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u godinama koje dolaze, Daiseikai 9 zadovoljava zahtjevima EU standardima za očuvanje okoliša, uključujući Eurovent. Niže punjenje također značajno pomaže u smanjenju emisija stakleničkih plinova. U kombinaciji sa Toshibinom politikom ekološkog dizajna i novim cijevima za smanjenje propuštanja, utjecaj na okoliš se smanjuje tijekom cjelokupnog životnog vijeka proizvoda.

 

Ultimativni komfor


Dizajniran za izvedbu, izrađen do savršenstva, Daiseikai 9 potvrđuje kvalitetu, pouzdanost i trajnost - sve što očekujete kada vidite oznaku "Made in Japan". Ovo je kvaliteta Toshibe kojoj možete vjerovati, nudeći izvanredne performanse. 

Elegantni dizajn, sa svojim visokokvalitetnim sjajnim završetkom, savršeno nadopunjuje svaki interijer. Kompaktnih dimenzija, sa zaobljenim kutovima čine da uređaj izgleda vitkije, a diskretni LED indikatori u boji koji se prigušuju ili isključuju, osiguravaju njegovu ulogu kao moderan, ali visokotehnološki dodatak sobi.

 

Vrhunska kvaliteta zraka


Daiseikai 9 koristi tehnoligiju Toshiba Plasma filtra za stvaranje čistog i zdravog okoliša. Ova funkcija se može aktivirati jednim pritiskom na gumb daljinskog upravljača, koristeći više faza filtracije da bi se prostorija oslobodila od dima i neugodnih mirisa, te zarobila prašinu i pelud. Neprijanjajuća zavojnica je posebno obložena kako bi se osiguralo da odbija prljavštinu i prašinu, održavajući čistoću i zrak svježim.

Plazma filtar s ionizatorom apsorbira i neutralizira čestice veličine fine prašine, peludi, spora plijesni i virusa – manje od 0,001 μm. Dodatno proizvedeni ioni srebra imaju snažan antibakterijski učinak. Hipokrat je već davno dokazao taj učinak. Upotrebljavali su ga npr. Feničani kako bi produžili rok trajanja prehrambenih namirnica. Ovaj učinkovit sustav električnog filtra može se aktivirati pritiskom gumba daljinskog upravljača i radi u tri faze:

  • Ionski punjač pozitivno puni nečistoće u usisanom zraku iza filtera za prašinu.
  • Negativno nabijeni ioni u kolektoru privlače veće pozitivno nabijene zagađivače.
  • Preostale čestice se skupljaju pozitivnim nabojem u drugom kolektoru. Na kraju se neutralizirane čestice, apsorbirane na posebno obloženom izmjenjivaču topline, ispuštaju zajedno sa kondenziranom vodom.

Filter s plazmom može se sam čistiti: nakon otprilike 1.000 radnih sati, treba ga ukloniti s isključenog i s dovoda struje odvojenog uređaja te očistiti toplom vodom.

 

Ugodna tišina


Sa svojim ultra tihim sustavom, buka nikada neće biti problem. Unutarnja jedinica Daiseikai 9 izuzetno je tiha s manje od 20 dB (A) koje ljudsko uho shvaća kao šapat. Tijekom svog razvoja posvećeno je najviše pažnje tomu da se buke održi na apsolutnom minimumu.

 

Jedinstveno smanjenje buke vanjske jedinice


Jedinstveni Tihi načini rada omogućuju korisniku smanjiti razinu buke vanjske jedinice i u noćnim satima osigurati susjedstvu miran san. Iz dodira daljinskog upravljača, prvi način rada nudi savršenu ravnotežu između potražnje za hlađenjem i grijanjem i smanjenju razine buke vanjske jedinice, dok će drugi način rada smanjit razinu buke vanjske jedinice za -4dB (A) sve do 42dB (A), dajući prednost minimalnoj razini buke vanjske jedinice umjesto potražnji kapaciteta za bržim hlađenjem.

Interno razvijeni i proizvedeni dvostruko-rotacijski kompresor tvrtke TOSHIBA u srži se sastoji od dva diska koje se okreću u suprotnim smjerovima. To omogućuje maksimalnu mehaničku stabilnost, optimalan sinkron rad i time minimalne vibracije. Ukratko: Uređaji tvrtke TOSHIBA tihi su i dugog vijeka trajanja.

 

Kontrola na dohvat ruke


Dizajniran da maksimizira vašu udobnost, Toshibin daljinski upravljač nudi funkcije koje čine svakodnevni život jednostavniji.

3D protok zraka
Uređaj ima sustav 3D pametni protok zraka,s neovisnim lamelama i 6 uzoraka za neograničenu udobnost

Pročišćivanje zraka s plasma filterom
Stvara svježe i zdravo okruženje, upija i razgrađuje dim, mirise hrane i loše mirise. Ova funkcija može biti uključena ili isključena u bilo koje vrijeme pritiskom na tipku PURE

Tihi rad (vanjska jedinica)
Toshibina jedinstvena funkcija smanjenja buke vanjske jedinice od-4DB (A) za udobnost vašeg susjedstva

Tjedni vremenski programator
Tjedni programator omogućuje uključivanje (ON) i isključivanje (OFF) sustava te izradu tjednog programa po želji korisnika. Temperatura i ON/OFF naredbe se mogu programirati do 4 različite postavke/dan i 7 različitih programa u tjednu. Postavljanje može biti ON/OFF, postavljena temperatura, način rada i brzina ventilatora

Jednostavni upravljački gumbi za jednostavno korištenje

Kamin u načinu grijanja
Toshibin jedinstveni način rada za kamin pruža optimalnu difuzijsku toplinu iz vašeg kamina ili drugog izvora topline, održavanjem ventilatora unutarnje jedinice neprekidno pri maloj brzini, čak i kada je kompresor isključen

Funkcija zaštite od mraza na 8 °C
Štiti vaš dom i sadržaje od ledenim temperaturama dok ste vi izvan svojeg doma, što ga čini savršenim izborom zimi

 

Bilo kada, bilo gdje...


Dizajniran za maksimalni komfor, Toshiba nudi funkciju daljinskog upravljanja koji čine svakodnevicu jednostavnijom. Daiseikai nudi Wi-Fi kontrolu (sa opcionalnim modulom koji se ugrađuje unutar jedinice), te se može kontrolirati bilo kada, bilo gdje, čineći ga dijelom vašeg povezanog svijeta. Optimizirajte svoju uštedu energije, poboljšajte svoje blagostanje.

 

Priuštite si Japansku kvalitetu


Dizajn i pouzdanost

Inovacija, učinkovitost, visoka pouzdanost, ušteda energije, očuvanje okoliša ... Ove snažne vrijednosti su u središtu svega što radimo u Toshibi. Tijekom više od 50 godina, Toshiba svojim klijentima pruža zajamčenu preciznost i stručnost besprijekorne japanske kvalitete. Inverterska tehnologija omogućava Daiseikai 9 da u bilo kojem trenutku regulira kapacitet hlađenja i grijanja podešavanjem brzine kompresora prema potrebi. U kombinaciji s Toshibinim ekskluzivnim dvostruko-rotacijskim kompresorom, optimalne performanse i pouzdanost je zagarantirana.

 

Super Daiseikai 9...

   
 

 

 

←  povratak

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077