Trotec još od 1994. godine čini jezgru suvremene Trotec Grupe, gdje iz sjedišta u Heinsbergu u Njemačkoj koordinira razvojne i proizvodne pogone u Europi i Aziji, kao i sve servisne centre i program obuke. Radilo se o odvlaživanju zraka, klimatizaciji ili ventilaciji, Trotec razvija i proizvodi uređaje za klimatizaciju za industriju, trgovinu i privatne kupce. Kombinacijom najmodernije procesne tehnologije, inženjerstva i dugogodišnjim iskustvom specijalista, osigurava iznimno visoku, međunarodno prihvaćenu kvalitetu.

Kako bi tehnologiju održavali inovativnom, konkurentnom i suvremenom, sada i u budućnosti, Trotec ulaže 10% prihoda u istraživanje i razvoj. Zajedno s visoko kvalificiranim zaposlenicima, na ovaj način osiguravaju najvažnije temelje za uspjeh. Primjenom ove strategije osigurava se i brzi tempo inovacija, visokokvalitetni proizvodi te pojedinačna i cjelovita rješenja.

Još jedan od razloga velikog uspjeha je i neprekidno rastući broj proizvoda proizvedenih unutar same tvrtke. Otvaranjem vlastitog proizvodnog pogona osiguralo se preko 90% proizvodnje i razvoja po uzoru na "proizvedeno u Njemačkoj" standard.

Trotec opskrbljuje industriju, obrtnike i obrtnička poduzeća profesionalnim rješenjima i proizvodima za privatnu upotrebu. Time pokrivaju čitav asortiman proizvoda od prijenosne male opreme do stacionarnih industrijskih postrojenja sa svojim proizvodnim asortimanom koji se sastoji od odvlaživača, ovlaživača, uređaja za grijanje i hlađenje, klima uređaja i ventilatora. Na tržištu su prepoznati i posebno se ističu odličnim omjerom vrlo prihvatljivih cijena i pouzdane njemačke kvalitete.

 

 

Trotec uređaji i dodatna oprema

U našoj ponudi možete pronaći Trotec uređaje i dodatnu opremu u područjima stambene i profesionalne primjere. Širokom ponudom osiguravamo sve vaše potrebe, neovisno o području rada, veličini prostora i drugim specifičnim zahtjevima. Osigurajte svom domu ili poslovnom prostoru idealne uvjete uz Trotec uređaje.

 

Stambena serija Trotec uređaja

 

Profesionalna serija Trotec uređaja

 

Dodatna oprema za Trotec uređaje