Brand VALUE se pozicionirao u samom vrhu rashladnih alata i opreme zahvaljujući sposobnostima tehnološke inovacije i integracije socijalnih resursa. Radi se o profesionalnom poduzeću koje u rashladnom polju dominira kvalitetom već preko 20 godina, ima članstvo u Tehničkom odboru za standardizaciju tehnologije vakuuma, nagradu "National Science and Technology Innovation Enterprise Award" i opremu osvojenu u programu "Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda". 

Uz proizvodni kapacitet od preko 500 000 jedinica, odlike koje ističu VALUE su velika ulaganja u istraživanje i razvoj, ustrajnost na inovativnom radu i razvoju boljih proizvoda koji su rezultirali s više od 100 priznatih patenata. U zadržavanju vodeće pozicije pomaže i najmodernija oprema za obradu i testiranje, kao što su japanski Mori precizni stroj za horizontalnu obradu, japanski vertikalni centar za obradu Osake, njemački koordinatni mjerni instrument Wenze te u potpunosti implementirano upravljanje informacijama o ERP podacima i režim upravljanja.

Kvaliteta VALUE proizvoda dosegla je svjetsku prvoklasnu razinu, prošla sigurnosni certifikat CE u Europi, UL u Sjedinjenim Američkim Državama, CSA u Kanadi i dobila certifikat ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom TV tvrtke Rhine TV u Njemačkoj, te uspostavila laboratorij za analizu kvarova na proizvodu, radionicu za proizvodnju konstantne temperature i vlage i testni centar proizvoda. Za ove zasluge pobrinuli su se vrlo talentirani stručnjaci za električnu energiju, vakuumsku tehnologiju i industrijski dizajn te time još jednom potvrdili vrijednost ispravne integracije socijalnih resursa, glavne snage VALUE branda.

 

VALUE frigo alati i oprema

Kod nas možete pronaći velik izbor kvalitetnih frigo alata i opreme poput vakuum pumpi, elektronskih vaga, mjerača buke, manometara, anemometara, uređaja za prikupljanje i rekuperaciju rashladnog sredstva i mnogih drugih. Provjerite našu cjelokupnu ponudu koja će zasigurno zadovoljiti sve potrebe za pravilnu i brzu instalaciju i servis klima uređaja.