Filtriranje
Zatvori
Proizvodi
Filtriranje
Proizvođač
Cijena

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Energetska učinkovitost, pouzdanost, kontrola, postizanje komfora tijekom cijele godine i stvaranje savršene unutarnje klime nadilaze samu kupnju i instaliranje proizvoda te vam upravo iz tog razloga nudimo izbor usluga za podršku i održavanje. Pomoći ćemo vam da postignete i zadržite optimalan rad svog sustava.

Kako bi osigurali zadržavanje visokih performansi vašeg sustava tokom svog životnog vijeka, klimatizacija.hr servis vam kao predvodnik u kontroli klime nudi nekoliko usluga podrške

Zahvaljujući našim uslugama podrške vaša dobro održavana instalacija postići će dulji vijek trajanja i visoku energetsku učinkovitost te udovoljiti najnovijim zakonskim i regulatornim zahtjevima. Nudimo vam slijedeće:

  • Puštanje u pogon
  • Nadogradnja sustava i optimizacija
  • Održavanje i popravci
  • Servisna i projektno-instalaterska podrška
  • Rezervni dijelovi
  • Jamstvo
  • Jedinstvenim uslugama koje nudimo kao dobavljač i pružatelj usluga podržavamo vas u svakom koraku procesa, od odabira odgovarajućeg rješenja do održavanja i nadziranja istoga. Našim se uslugama možete koristiti čak i ako nemate naše instalacije, a naš kvalificirani tim stručnjaka i servisnih inženjera sa zadovoljstvom će vam pomoći.
  • Osiguravamo i uslugu optimalne instalacije, naravno pri minimalnim troškovima.

 

 

KOJI SU BENEFITI ODRŽAVANJA?

BEZBRIŽNOST KORIŠTENJA

Našim i uslugama naših ovlaštenih partnera nastojimo razviti sustave pametnih rješenja i usluga koje će zadovoljiti i najveća očekivanja. Održavanjem i stručnim osobljem osigurat ćemo besprijekoran rad vašeg sustava za hlađenje ili grijanje, a vama bezbrižnost da ste posao prepustili stručnjacima.

JOŠ VEĆA UČINKOVITOST

Kako bi ste osigurali optimalan rad i učinkovitost te maksimalne uštede svog sustava, potrebno je redovito održavanje i pregled od strane ovlaštenog servisa. Na taj se način osigurava visoka učinkovitost sustava kroz godine korištenja.

DODATNE UŠTEDE

Kako bi ste osigurali nesmetan rad svog sustava i izbjegli hitne intervencije, preporuča se pomno isplanirati servis i održavanje. Dugoročno gledano, ovaj je način uvijek jeftiniji od tipičnog ad-hoc servisa, a ujedno ga je kroz transparentne troškove i detaljna izvješća lakše financijski planirati. Redovitim održavanjem smanjuje se ukupni trošak vlasništva i ostalih popratnih radova.

ČIST I ZDRAV ZRAK

Redovito čišćenje izmjenjivača topline i pripadajućeg filtera za zrak neophodno je za održavanje optimalne kvalitete zraka i dugotrajnog rada vašeg sustava. Čist i zdrav zrak za vas i vašu obitelj, posao, ured ili zaposlenike moguće je osigurati i godinama nakon kupnje klimatizacijskog uređaja, ako se pravovremeno vrši odgovarajuće održavanje.

SIGURNOST I POUZDANOST KORIŠTENJA

Redovitim održavanjem osigurava se siguran i ispravan rad klimatizacijskog uređaja te izbjegavaju situacije duljeg perioda prestanka rada ukoliko dođe do kvara. Zadržava se komfor korištenja i nesmetano hlađenje i grijanje željenog prostora dok se istovremeno izbjegava povećanje troškova.

KORIŠTENJE SAMO NAJBOLJIH ALATA, OPREME I REZERVNIH DIJELOVA

Kada se koristite našim uslugama ili onima iz servisne mreže naših certificiranih partnera, možete biti sigurni da su korišteni samo najbolji rezervni dijelovi, originalni alati i oprema, a sve kako bi se osigurao popravak u skladu s tvorničkim preporukama. Alati koje koristimo su isključivo namijenjeni profesionalcima te se ne nalaze u slobodnoj prodaji, a njihovim korištenjem se smanjuje rizik od daljnjih kvarova i omogućuje napredno rješavanje problema. Vaša će jedinica raditi optimalno i po tvornički definiranim parametrima. Provjerite naš Servisni Centar.

SUKLADNOST S PRAVILNICIMA

Usluge koje nudimo u sukladnosti su s pravilnicima i ispunjavaju sve zahtjeve F-gas uredbe. Uredba (EU) br. 517/2014 Europskog parlamenta i Vijeća od 16. travnja 2014. o fluoriranim stakleničkim plinovima i stavljanju izvan snage Uredbe (EZ) br. 842/2006.

Proizvod/a 183