Bitno je s kim radite

Arhitekti, konzultanti i projektanti, potrebna Vam je pomoć oko planiranja i odabira idealnog klimatizacijskog rješenja za stan, zgradu, prodavaonicu, hotel ili industrijski pogon? Uz naš široki asortiman proizvoda renomiranih proizvođača pomoći ćemo Vam izabrati proizvode za savršenu klimatizaciju prostora.

 

S preko 80 godina ulaganja u razvoj i inovacije od strane naših proizvođača i preko 20 godina našeg rada u tom segmentu, nalazimo se u poziciji gdje nam je mogućnost i želja prenijeti Vam brojna iskustva i savjete te Vam olakšati izbor za postizanje savršeno klimatiziranog prostora.

 

 

 

Partnerski portal

Naš partnerski portal omogućuje Vam brz pristup svim informacijama koje su vam potrebne za projekt. Partnerski portal koristite za traženje odgovora te za podršku vašem poslovanju. Nudimo vam širok raspon obuka i seminara u vezi našeg partnerskog portala, selekcijskog softvera i softvera za simulaciju projektiranja i modeliranja prema podacima zgrade.

Također, naši prodajni inženjeri obučeni su kako bi vam pomogli u svakom koraku vašeg projekta.

Na portalu možete pronaći:

         
         

 

 

Rješenja


Nudimo prijedloge oko izrade projektantskih rješenja i podršku partnerima u odabiru koncepcijskih rješenja prilagođenih za sve prostore i potrebe. Naš odjel inženjeringa s preko 20 godina iskustava stoji vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja i informacije.

Projektirate li dom, trgovinu ili obnavljate hotel, mi ćemo pronaći rješenje za klimatizaciju koje će zadovoljiti vaše potrebe. Projekt s nama možete započeti odabirom vrste objekta ili nam se možete obratiti za pomoć na inž[email protected]

   
   

 

 

 

Proizvodi


Usredotočeni na inovacije i energetski učinkovite proizvode, implementiramo inovativne proizvode najboljih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme kao što su Mitsubishi Electric, Toshiba, Fujitsu i Hyundai. Nudimo velik izbor rješenja za grijanje, hlađenje, odvlaživanje i ovlaživanje, prikladnih za sve prostore i potrebe.

Odaberite željenu primjenu i saznajte više o rješenjima koje vam možemo ponuditi:

     
     
     
       

 

 

 

Po preporuci - s iskustvom


O kvaliteti naše usluge i podrške mogu potvrditi brojni odrađeni projekti i suradnje. Započnite i Vi suradnju s nama i unaprijedite svoje poslovanje na novu razinu. U to su se već uvjerile brojne hrvatske tvrtke i privatni korisnici.