KIVENTIS - Idealni uvjeti, nevjerojatne uštede

Ovaj jedinstveni sustav ventilacije komercijalnih kuhinja pruža nemoguće: idealne radne uvjete i najniže moguće troškove rada i održavanja.

 

Prvi izbor zahtjevnih kuhara i vlasnika

Kuhari i ostalo osoblje žele najbolje uvjete za rad. Vlasnici žele profitabilnu kuhinju s najnižim troškovima. Zahtjevni vlasnici i kuhari ne prihvaćaju kompromise i zahtijevaju oboje.
KIVENTIS je stvoren za vas.

 

 

 

 

Sveobuhvatan sustav za profitabilnu kuhinju

KIVENTIS je kombinacija različitih napa povezanih na sustav klimatizacije s automatskim centralnim upravljanjem svim elementima. To uvijek osigurava najoptimalniji rad, automatski prilagođen trenutnim uvjetima, bilo u maloj kuhinji s jednom napom ili u velikoj kuhinji kojoj je potrebno nekoliko.

 

 

 

 

 

Povratak investicije

Zahvaljujući inovativnim rješenjima koja povećavaju produktivnost uz niže troškove, KIVENTIS sustav je investicija koja je dostupna svakoj komercijalnoj kuhinji. Ova pristupačna investicija donosi nevjerojatnu uštedu energije, što znači da se može vratiti za manje od pet godina.

 

 

 

 

 

Ujednačena ventilacija bez propuha

KIVENTIS se ponosi svojim energetski štedljivim kuhinjskim napama sa specifičnom konstrukcijom elemenata koji ravnomjerno upuhuju svježi zrak sa svih strana nape, čime se osigurava najbolja moguća ventilacija prostora oko termoelemenata za kuhanje i udaljenih područja. Nape vam također omogućuju dovod svježeg, ohlađenog ili zagrijanog zraka u druge dijelove vaše kuhinje, kao što je prostor za pripremu hrane.

 

 

 

Patentirana usisna inovacija

Većina ventilacijskih sustava na tržištu koristi previše energije za odzračivanje, opskrbu i zagrijavanje zraka. Nape za uštedu energije u sustavu KIVENTIS imaju patentiranu konstrukciju usisnog prostora, osiguravajući učinkovito odsisavanje ispušnog zraka ispod nape uz 30 % manje količine zraka. Time su troškovi rada ventilatora i grijanja zraka tijekom sezone grijanja razmjerno niži.
 

 

 

 

 

 

Automatsko podešavanje

Ponekad se u vašoj kuhinji koristi samo nekoliko termalnih elemenata za kuhanje, ponekad svi, a ponekad samo perilice posuđa. KIVENTIS automatski prilagođava temperaturu zraka i snagu ventilacije ovisno o intenzitetu rada i vanjskim vremenskim uvjetima. Zidna upravljačka ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir omogućuje vam kontrolu i podešavanje parametara.

 

 

 

 

 

Rekuperacija topline

Jedna od brojnih tajni učinkovitosti KIVENTIS sustava su mali pločasti izmjenjivači topline u napama koje štede energiju, koji filtriraju isparenja masti i zagrijavaju svježi zrak. Ovi izmjenjivači topline su toliko učinkoviti da mogu zagrijati vanjski zrak od 0°C do 20°C koristeći samo toplinsku energiju ispušnog zraka, bez dodatnog grijanja.

 

 

Nevjerojatne uštede energije

Sustavi KIVENTIS povećavaju vaše uštede, jer smanjuju vaše troškove vanjskog grijanja zraka za više od 80% tijekom sezone grijanja i troškove električne energije za rad ventilatora za više od 50%. Ovi nevjerojatni rezultati mogući su zahvaljujući patentiranom sustavu za usisavanje zraka, povratu topline iz ispušnog zraka i stalnom automatskom prilagođavanju intenziteta ventilacije toplinskoj opremi koja se stvarno koristi.

 

 

 

 

Izvrsno uklanjanje masnoće

KIVENTIS koristi kuhinjske nape s izvrsnim filterima za masnoću. Sustav filtracije svake pojedinačne nape toliko je učinkovit da filtrira praktički 100% svih čestica masti većih od sedam mikrometara (0,007 mm), nadmašujući većinu sustava na tržištu. Ispušni kanali i ispušna ventilacija se minimalno zaprljaju, što značajno produžuje vrijeme između čišćenja.

 

 

 

 

 

 

Jednostavno održavanje

Većina sustava za uštedu energije na tržištu izrađena je od velikog broja složenih jedinica koje mora čistiti i održavati tim vanjskih stručnjaka. KIVENTIS je jedinstven po tome što je napravljen od jednostavnih jedinica, koje uglavnom može očistiti vaše osoblje. Svi filteri i izmjenjivači topline dizajnirani su za pranje u običnoj perilici posuđa.

 

 

 

 

 

Jedinstvena kombinacija

Cilj svih inovacija u sustavu KIVENTIS je spojiti naizgled nemoguće: najbolje moguće uvjete za najveću produktivnost i zadovoljstvo kuhara uz najniže moguće troškove rada i održavanja za najbolju isplativost. Niti jedan drugi ventilacijski sustav za poslovne kuhinje ne kombinira ova dva faktora tako dobro kao KIVENTIS.