Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, obročno plaćanje karticama, plaćanje putem virmana ili bankovne transakcije.

Obročno plaćanje bez kamata:
- od 2 do 12 rata bez kamata karticama: Master Card ZABA, Maestro ZABA, VISA AM ZABA, VISA Buissiness ZABA, VISA Buissiness PBZ, Maestro Plus Erste, Master Card Erste, Master Card Gold Erste, VISA Erste
- od 2 do 24 rate bez kamata karticama: VISA Premium PBZ, VISA Inspire PBZ , Maestro PBZ
- od 2 do 36 rata bez kamata karticama: Diners Club

Jednokratno i obročno plaćanje karticama moguće je samo u našim poslovnicama

Dostava

Za narudžbe do 499,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 45,00 kn

Za narudžbe od 500,00 kn do 999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 55,00 kn

Za narudžbe od 1.000,00 kn do 1.999,00 kn vrijednosti nakon obračunatih popusta: 65,00 kn

Za narudžbe čija je vrijednost veća od 2.000,00 kn nakon obračunatih popusta: besplatna dostava na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev prijenosnih klima uređaja i klima uređaja bez vanjske jedinice) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente. Naknadno, za Hyundai i Fujitsu zidne klima uređaje stambene serije nudimo posebnu pogodnost produljenog jamstva po sistemu 3+2 te 10 godina na kompresor za Hyundai. (više o jamstvima možete provjeriti ovdje).

 

 

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Rukavac za prozor Trotec AirLock 1000

Šifra proizvoda: 5550902
-10%
252,00 kn
226,80 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 226,80 kn

AirLock marke Trotec najprodavanija je hidroizolacija prozora u Europi, za kombiniranu uporabu s klima-uređajima s jednim ili dvama crijevima. AirLock 1000 proširuje mogućnosti primjene ove praktične serije pribora za uporabu i na balkonskim vratima ili francuskim prozorima.

AirLock 1000 vam omogućuje da i kod vrata ili vrlo velikih prozora profitirate od prednosti energetski štedljive hidroizolacije prozora!

Kao jedina hidroizolacija prozora na tržištu AirLock 1000 ima dimenzije 560 cm. Zbog toga je AirLock 1000 prvi odabir pri brtvljenju balkonskih vrata ili francuskih prozora sa zaokretnim/otklopnim zatvaranjem.

Veliki ili mali prozori ili vrata, AirLock 100, AirLock 200 i AirLock 1000 marke Trotec ima hidroizolaciju koja odgovara svakoj situaciji – svakako vam se isplati montirati AirLock. Koliko god da su omiljeni mono klima-uređaji jednostavni, povoljni i snažni, imaju jedan nedostatak: crijevo za odlazni zrak kod uređaja s jednim crijevom ili čak dva crijeva kod učinkovitijih cirkulacijskih uređaja.

Naravno da 99 % svih korisnika crijevo jednostavno stegnu u okviru otvorenih prozora ili vrata umjesto da naprave rupu u zidu. Na taj način u prostoriju se ne vraća samo topao zrak, što zapravo znatno pogoršava snagu hlađenja i energetsku bilancu. U prostoriju neometano ulazi i prašina, nečistoća i insekti. Uz to iznenadni pljusak može nanijeti teške posljedice i ući u kuću.

AirLock vam omogućuje jednostavno rješavanje tih problema i dodatno profitiranje od sljedećih prednosti:

Hidroizolacija prozora za odlazni zrak AirLock 1000 može se u nekoliko poteza montirati između vrata ili prozora i okvira, a ima i dva varijabilno namjestiva otvora na patentni zatvarač u koje se može stegnuti po jedan završni komad crijeva za odlazni zrak.

Ako je potreban samo jedan otvor, drugi otvor s patentnim zatvaračem jednostavno se zatvori tako da bude nevidljiv i da ne propušta zrak. A kada izađete iz kuće, vrata ili prozori mogu se bez problema zatvoriti, a da ne morate demontirati AirLock.

Zbog te je tehnike AirLock 1000 iznimno fleksibilno upotrebljiv: Dva odvojena otvora s patentnim zatvaračem omogućuju jednaku uporabu hidroizolacije AirLock 1000 za sve klima-uređaje s jednim ili dvama crijevima. Patentni zatvarač omogućuje prilagodbu dvaju otvora svim promjerima crijeva i veličinama nastavaka i to točno po mjeri. Tako ćete spriječiti povratno strujanje vrućeg vanjskog zraka u prostoriju i smanjiti potrošnju energije svojeg klima-uređaja. Osim toga, prljavštinu i insekte pouzdano ćete držati daleko od sebe.

Idealno za vrata i ekstra velike prozore

Zahvaljujući velikim dimenzijama AirLock 1000 odgovara praktično svim vratima. No, i sami možete vrlo jednostavno izračunati veličinu koja vam je potrebna:

Samo uzmite dvostruku visinu prozora ili vrata i dodajte širinu. Ako je zbroj manji ili jednak 560 cm, AirLock 1000 je izvrstan za vašu individualnu hidroizolaciju.

AirLock 1000 se postavlja jednostavno i nekomplicirano: Pomoću čička se tekstilna hidroizolacija učvrsti u utor prozora. Dva integrirana patentna zatvarača sada pružaju mogućnost provođenja crijeva za odlazni zrak kroz brtvu u varijabilnom položaju. Za postavljanje nije potreban nikakav alat niti dodatni pribor, AirLock 1000 ćemo vam isporučiti potpuno spremno za montažu uključujući i čičak-traku!

Uz to: Praktična hidroizolacija prozora AirLock ne preporučuje se samo kod uporabe klima-uređaja u vruće doba godine. Tu tekstualnu brtvu možete čitave godine upotrebljavati za sve vrste uređaja s odlaznim zrakom, primjerice sušače.