Tvrtke Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. imaju centralni servis za sve uređaje u Zagrebu, na adresi kneza Branimira 189. Uz centralni servis imamo i najveće skladište rezervnih dijelova te smo u mogućnosti brzo reagirati na vaše moguće probleme.

Uz stručne i iskusne servisere, preko 35 različitih testnih sustava japanskih i korejskih proizvođača klima uređaja te brojne testne konzole s pojedinačnim dijelovima klima uređaja, u mogućnosti smo testirati i simulirati brojne uvjete i kvarove. Na ovaj se način mogući kvar vašeg uređaja može ustanoviti na brz i efikasan način, jednako kao i moguće rješenje. 

Kada svoj klima uređaj predate u naš Servisni Centar možete biti sigurni da su korišteni samo najbolji rezervni dijelovi, originalni alati i oprema, a sve kako bi se osigurao popravak u skladu s tvorničkim preporukama. Alati koje koristimo su isključivo namijenjeni profesionalcima te se ne nalaze u slobodnoj prodaji, a njihovim korištenjem se smanjuje rizik od daljnjih kvarova i omogućuje napredno rješavanje problema. Vaša će jedinica raditi optimalno i po tvornički definiranim parametrima.