Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (Visa Premium PBZ, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje Visa Premium karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Sušač ruku Mitsubishi Electric Jet Towel Smart JT-S2AP-S-NE s grijačem - srebrna boja

Šifra proizvoda: 1272717
-10%
4.825,00 kn
4.342,50 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

Mitsubishi Electric Jet Towel Smart JT-S2AP-S-NE s grijačem, srebrna boja

Kompaktno i moćno sušilo za ruke koje nudi najnižu potrošnju energije iz raspona Jet Towel. Veliki prostor za sušenje zajedno s vremenom odziva od 0,1 sekunde omogućava svaki put ugodno i zadovoljavajuće korisničko iskustvo.

 

Pametnije sušenje

Djelatnost vrhunskog sušenja i energetska učinkovitost

Inženjeri iz Mitsubishi Electric istodobno su postigli nevjerojatne performanse sušenja od 9-12 sekundi i najmanju potrošnju energije u povijesti Jet Towel.

 

Čvrsta vanjština

Zaštitno čelično vanjsko kućište i ABS plastično kućište dizajnirani su tako da mogu izdržati prilično jake udarce. Ispitani su da izdrže 15J, što je više od dva puta više od energije prosječnog udarca. IPX-3 ocjena otpornosti na vodu znači da je također zaštićen od prodora vode uslijed prskanja vode.

Ugodno za upotrebu

Veliki prostor za sušenje

Sa 13,2 cm između zračnih mlaznica i zida, postoji čak i više nego dovoljno prostora da se velike ruke udobno osuše.

0.1sec brzina senzora

Optimizirani senzori za ruke brzo reagiraju na korisnikov unos za pozitivnije korisničko iskustvo. Potrebno je manje od 0,1sec da jedinica otkriva ruke i započne disanje zraka

15 cm široka mlaznica

Široka mlaznica širi protok zraka kroz veliko područje, omogućujući istovremeno pokrivanje obje ruke.

 

 

Ostale pametne značajke

Jednostavno održavanje zračnog filtra

Zračni filtar je važan jer sprječava nakupljanje viška prašine i prljavštine u jedinici. Filter se postavlja povoljno nasuprot bočnoj strani rešetke za usis, što omogućuje brzo čišćenje bez ikakvog rastavljanja!

Pametni dizajn

Vrh Jet Towel Smart nagnut je pod kutom od 12 ° kako bi se spriječilo da korisnici ostave neželjeno smeće i druge predmete na jedinici.

 

TEHNIČKI PODACI

 • Opcija grijača: Da
 • Grijač uključen - potrošnja energije: 880-980
 • Grijač uključen - Vrijeme sušenja: 9 - 12 sekundi
 • Isključen grijač - Potrošnja energije : 630 -730
 • Isključen grijač - Vrijeme sušenja: 10 - 13 sekundi
 • Buka dB: 56-59 dB
 • Spremnik za odvod: N / A
 • Dimenzije (ŠxDxV): 250 x 160 x 290 mm
 • Težina: 4,5kg
 • Napajanje: 220 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
 • Boja: srebrna