Tehnička edukacija frigomehaničara

Jedan od najvećih i najmodernije opremljenih trening centara u ovom dijelu Europe, smješten je u našem sjedištu, na adresi Kneza Branimira 189 u Zagrebu. Na prostoru veličine 170 m2, polaznici trening programa mogu raditi na 35 različitih jedinica brojnih japanskih i korejskih proizvođača klima uređaja. Svi treninzi su napravljeni po tzv. 'hands-on' principu gdje polaznici rade na pravim klima uređajima, otklanjaju stvarne kvarove i greške kako bi stekli znanje koje će im 'na terenu' biti od iznimnog značaja. 

35 JEDINICA SPLIT / MULTI-SPLIT / ATW / VRF SUSTAVA

Polaznicima su dostupne brojne aktualne jedinice velikog broja proizvođača klima uređaja. Kako svaki proizvođač ima neke posebnosti, na ovaj se način postiže širok spektar znanja radeći na aktualnim modelima klima uređaja.

TRENING PRILAGOĐEN SVIMA

Treninzi su namijenjeni edukaciji instalatera, servisera, projektanata i studenata koji će vođeni timom stručnih i iskusnih inženjera i servisera steći praktična znanja i iskustvo potrebno u radu s klimatizacijskom opremom. 

Uz prilagođene treninge za pojedine segmente proizvoda, trening centar smo dizajnirali s ciljem podizanja standarda kvalitete instalaterske usluge te postavljanja novih mjerila u segmentu klimatizacije. Cilj nam je usavršiti sinergiju između aplikacije proizvoda, usluge montaže i servisa koju Vi, naši partneri, nudite klijentima. Na taj način želimo Vam osigurati najkvalitetniju edukaciju u najnaprednijem klimatizacijskom trening centru u Hrvatskoj.

SADRŽAJ TRENINGA

  • Zahtjevi prilikom instalacije i puštanja klimatizacijske opreme u pogon
  • Napredna usluga servisa i traženje grešaka za servisera na terenu
  • Odabir proizvoda i moguća aplikacija pojedinih proizvoda
  • Sustavi upravljanja te njihova aplikacija

POGLEDAJ DOSTUPNE PROGRAME U TRENING CENTRU