Brojne prednosti za naše partnere

Znamo da je danas teško uravnotežiti izvršavanje vašeg instalacijskog posla s vašom prodajnom ulogom. Zato je tu mreža klimatizacija.hr koja Vam može pomoći i omogućiti Vam održivi rast. Poslušajte našu priču...

Tvrtka Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. prisutne su u Hrvatskoj već 33 godine i za to vrijeme stečena su iskustva i razvila se inovativna rješenja sustava za klimatizaciju. Iskustvo nam daje dovoljno kompetencija u poznavanju tržišta, a sve u svrhu da bi smo se mogli prilagoditi vašim potrebama. Naša usredotočenost je na ekološki prihvatljive proizvode, uz što manje eksplatacijske i investicijske troškove.

Napredujte s mrežom profesionalaca u svojoj branši.

Nisu sve firme u branši iste i neke su jednostavno bolje od konkurencije, kao što je to slučaj s klimatizacija.hr. Mreža instalatera klimatizacija.hr uvijek se vodila vizijom da mora biti ispred svoje konkurencije i u tome smo postali vrlo uspješni tokom 33 godina rada, što dokazuju i naši rezultati.

 

Mi vjerujemo da mora biti moguće u najkraćem roku, bez imalo gnjavaže, dobiti zadovoljnog kupca – i koji će zauvijek ostati takav

Mentorstvo i edukacija ključni su dio našega programa u kojem vam pomažemo u zapošljavanju i zadržavanju zaposlenika. Također vam pomažemo da svakodnevne operacije teku bez problema i bez nepotrebnog zaustavljanja procesa, a sve u svrhu izgradnje učinkovitog i održivog poslovanja za vašu tvrtku i vaš tim.

Naš program partnerstva stvara jaku vezu između klimatizacija.hr i odabranog partnera. Zajedno se služimo rastućim potencijalom tržišta, koristeći se pritom širokim spektrom edukacije, marketinških materijala, praktičnih savjeti našeg prodajnog i tehničkog osoblja te stalnom podrškom istih. Pomoću 6 prednosti za naše partnere omogućujemo vam da postižete najbolje rezultate te zajedno učinite korak više u vašem poslovanju.

Teško je pronaći samo jedan brand koji može zadovoljiti sve potrebe i upravo zato mi uvozimo 5 renomiranih brandova: Mistubishi Electric, Toshiba, Fujitsu, Hyundai i Qzen. S njima nudimo jako partnerstvo i proizvode za sve tržišne segmente, sve u okviru branda klimatizacija.hr.

Stvaramo čvrsto partnerstvo i povjerenje koji rezultiraju većom kvaltetom usluge i prodaje.

Samo ste 1 klik od prvog koraka u ostvarivanju nove uspješne poslovne suradnje.

upitnik za nove partnere

 

Da li ste znali...

Da se klimatizacija.hr zapravo sastoji od grupe dviju tvrtki?

Veka-ing d.o.o. i Alfasol d.o.o. lideri su klimatizacije na hrvatskom tržištu već 33 godine.

 

Zašto smo generalni uvoznici i distributeri za toliko brendova klima uređaja? 

Zato što distribucijom 7 brendova klima uređaja omogućavamo Vama, našim klijentima, najveći izbor uređaja za hlađenje, grijanje i obradu zraka na jednome mjestu.

 

SADRŽAJ:

  1. Početna
  2. Informacije na dohvat ruke
  3. Tehnička i prodajna podrška
  4. Servisna podrška
  5. Logistička podrška
  6. KLIK Klub
  7. Konkurentske cijene proizvoda i opreme
  8. Marketing samo za vas - prepoznatljivost
  9. 24/7/365 Trening za vaše zaposlenike i vas