Svježi klasični komadi retro dizajna od metala, s mnogo strasti


Dobre stvari iz nedavne prošlosti sve su traženije - retro je in. Dobri, stari ventilatori dokazanog dizajna koji ne osvježavaju samo tijelo nego raduje i oči. . Oni bi primjerice po mogućnosti trebali biti izrađeni potpuno od metala i zbog toga imati dulji vijek trajanja. Želimo da ventilatori budu i posebno pomno obrađeni.

Svaki od uređaja iz serije TVM proizveden je prema klasičnom retro dizajnu, pomno izrađen i to potpuno od metala. Čak su i motori opremljeni bakrenim svitkom te zbog toga svaki model iz serije TVM ima posebno dug vijek trajanja, a nemojmo zaboraviti niti strast s kojom u Trotecu ispunjavamo želje naših klijenata. 

 

 

Od podnog ili samostojećeg ventilatora do zidnog ventilatora


Kao opcijski pribor serije TVM dostupan je fleksibilno upotrebljiv zidni i stropni nosač. Taj se nosač vrlo jednostavno i brzo montira na uređaj čime otvaramo mogućnost fleksibilnog vješanja na zid ili montažu pod strop te široko polje različitih mogućnosti primjene. Tako primjerice praktičan zidni i stropni nosač za ventilatore TVM osigurava više prostora u poslovnim prostorijama te ujedno omogućava siguran i nesmetan rad uređaja. Također, gdje god da trebate svjež zrak, s podnim ventilatorima uvijek ćete imati dobro i trajno rješenje bilo kod kuće, uredu ili na zabavi.

 

 

Individualna prilagodba svakoj situaciji


Kod svakog ventilatora TVM serije glava ventilatora može se kontinuirano zakretati tako da se može fleksibilno naginjati u željenom smjeru. Tri namjestiva stupnja brzine i namjestiv kut nagiba omogućuju individualnu prilagodbu ventilatora vašim potrebama.

 

 

Karakteristike TVM-ventilatora:

  • fleksibilnost u primjeni
  • 3 stupnja brzine
  • dugotrajnost
  • namjestivi kut nagiba glave
  • dizajn
  • stabilnost
  • miran rad
  • jedinstveni omjer cijene i snage

 

 

Više informacija o ventilaciji i tipovima ventilatora potražite i u sljedećim poglavljima:

Poglavlje 1: TIPOVI VENTILATORA...

          Poglavlje 1.1.: Stolni ventilatori...

          Poglavlje 1.2.: Samostojeći ventilatori...

          Poglavlje 1.3.: Toranj ventilatori...

Poglavlje 2: VENTILATORI SERIJE TVE...

Poglavlje 3: VENTILATORI SERIJE TVM...

 

 


 

Imate li pitanja? 

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije:
 
Poslovanje: +385 1 234 25 25
Industrija: +385 1 234 25 25
Krajnji potrošači: 0800 0077