Česta pitanja
Načini plaćanja

Istaknuta cijena vrijedi za gotovinsko plaćanje te jednokratno plaćanje karticom, putem virmana ili bankovne transakcije.

Dostupno je i plaćanje karticama (Visa Premium PBZ, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, Master Card ZABA) na rate, od 2 do 12 rata bez kamata (do 24 rate bez kamata u slučaju plaćanje Visa Premium karticom).

Kod plaćanja na rate, ne odobravamo popust na uređaje.

Dostava

Za svaku kupovinu robe vrijednosti veće od 1.999,00 kn (PDV uključen) nudimo vam besplatnu dostavu na području cijele RH (otoci uključeni).

Montaža

Sve informacije o montaži klima uređaja, cijene, uvjete i doplate možete pročitati OVDJE

Produljeno jamstvo

Svi naši klima uređaji (izuzev QZENa) imaju 3 godine jamstva koje pokriva kompletan klima uređaj i sve njegove komponente.

Razlika između mono i multi klima uređaja

Kako razlikovati mono-split (jedna vanjska jedinica i jedna unutarnja jedinica) i multi-split sustav (jedna vanjska jedinica - više unutarnjih jedinica)? Ako prilikom pregledavanja proizvoda u naslovu piše 'unutarnja jedinica' ili 'vanjska jedinica', tada je riječ o jedinicama za multi-split sustave. Da bi kompletirali takav sustav i dobili referentnu cijenu, morate zbrojiti cijene unutarnjih i vanjskih jedinica. Uz to, možete se poslužiti Klima Kalkulatorom koji vam može ponuditi jedinice sukladno vašim potrebama.

Vertiklani podesivi teleskopski stalak za Trotec IR 2500 S i IR2550 S

Šifra proizvoda: 5563001
-35%
275,00 kn
210,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošaljite upit
Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Mjesto i poštanski broj

Sva polja su obvezna!

IR Teleskopski stalak

Teleskopski stalak za infracrvene grijače IR 2500 S / IR 2550 S

Pomoću teleskopskog stalka koji se može naručiti posebno, infracrveni grijač se postavlja na način koji je primjeren za djecu. Postavite stalak i jednostavno izvucite segment teleskopa na željenu visinu i fiksirajte ga. Konstrukcija sa 3 noge jamči sigurno stajanje. Uz teleskopski stalak, raspon primjene infracrvenih grijača može se proširiti na takav način da se također mogu koristiti slobodno, odmah pored sjedišta na terasi. Teleskopski stalak je lagan i jednostavan za transport.

Detalji proizvoda:

  • Visina se može podesiti od 110 do 175 cm
  • Može se postaviti u svaku prostoriju
  • Jednostavna montaža
  • Bez održavanja
  • Prikladno za infracrvene grijače IR 2500 S / IR 2550 S